Pers

PERSBERICHT 2017

Meer dan 60 bieren proeven in Jette


Op zaterdag 18 maart organiseert Studentenclub Vilvordia haar 22ste bierproeffestival in de cafetaria van de Erasmushogeschool Brussel campus Jette, Laarbeeklaan 121. Vanaf 11 uur worden daar meer dan zestig speciale bieren geserveerd. Er worden niet alleen studenten verwacht, maar ook bierliefhebbers uit binnen- en buitenland.

Het thema dit jaar is ‘Bier met stijl’. Er wordt geput uit een arsenaal aan Belgische en buitenlandse bierstijlen: Witbier, Speciale Belge, Saison, Oude Geuze, maar ook Stout, Porter, IPA en Gose. Bovendien hoef je bier niet altijd uit een stevige kuip te drinken, maar kan het ook stijlvol uit een elegant degustatieglas.

Veelal minder bekende bieren staan op het menu. Van brouwerij De Meester uit Stasegem mogen we een wereldprimeur serveren. Ook interessante Brusselse bieren van De la Senne, No Science en Beer Project worden aangeboden.

Om naar hartenlust te kunnen degusteren, worden de bieren geserveerd in proefglaasjes van 15 cl. De oud-studentenwerking van de studentenclub verzorgt een uitgebreide barbecue.

Tijdens het evenement kan je kennismaken met de opleidingen van de Erasmushogeschool op de campus Jette. Ook de school zet immers de deuren open.

De toegang is gratis.

Meer info op http://www.vbpf.be

——————————————————————————————————–

Organisatie: Studentenclub Vilvordia, Laarbeeklaan 119, 1090 Jette
Contact: Steven Vermeylen | 0474 45 76 94 | stevenvermeylen@gmail.com

Foto’s via deze link: https://www.flickr.com/photos/jsents/sets/72157629298979052/

 De foto’s werden gemaakt door Jan Sents van Picsies Fotografie: http://www.picsies.be/

Advertenties