Terugblik met Jan van Bragt

Een tijd geleden blikten we al eens terug op de vorige editie. Nu we in de laatste rechte lijn zitten (bekijk de bierlijst, want die is flink gegroeid!) hebben we nog een terugblik van Jan van Bragt die in het ledenblad ‘Obertje’ van O.B.E.R. (Objectieve Bierproevers Essense Regio, waar Jan vice-voorzitter is) heel wat mooie woorden klaar had voor ons. Hieruit enkele fragmenten.

VBPF. Vilvordia (Top) Bier (Top) Proef (Top) Festival!

Zaterdag 30 april vond de topper onder de eendaagse bierfestivals plaats in de campus van de Hogeschool van Jette. Organisator Steven Vermeylen en zijn equipe hadden het prima voor elkaar: een prachtige lijst met 65 Belgische bieren aangevuld met een vijftiental buitenlandse pareltjes.

(…)

Als slagroom op de taart was er om de twee uur een begeleidende lambiekproeverij met 3 unieke lambiekvarianten voor de spotprijs van 6 euro.

(…)

Het was een warme dag, in Nederland Koninginnedag bovendien, daarom was het niet zo overdreven druk, maar dit festival verdient wel meer aandacht van de gedreven proevers. Onze bierkeuze bestond vooral uit primeurtjes.

(…)

Over onze Aphis schrijft Jan nog: “Mooi evenwichtig en origineel festivalbier!”

Bedankt Jan en tot op 24 maart?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s