Marino Punk

Het Vilvordia BierProefFestival is meer dan bierproeven alleen. Voor een muzikale noot zorgt Marino Punk die ook in 2007 ons festival al een keertje met overdonderend succes opluisterde. De ontwapenend sympathieke punker brengt animo en afwisseling tussen het proeven door op trekzakdeuntjes.

Marino Punk werd geboren in Roeselare als Marino Bekaert. Vanaf zijn 7de leert hij accordeon spelen. In zijn breed repertoire vinden we genres als Tango, Musette, Mazurka, Klezmer, Paso Doble, Scottisch, … Onze studenten kunnen zelfs hun codex (zangboek met studentenliederen) bovenhalen. Punker werd Marino begin jaren tachtig, optreden als accordeonist doet hij sinds 1992.

Marino Punk is met verschijningen in TV-programma’s als o.a. Afrit 9, 1000 Zonnen en Man Bijt Hond geen onbekend figuur. En misschien herinner je het nog: in 1998 sierde zijn tronie de affiche van de Gentse Feesten. Binnenkort dus opnieuw te bewonderen op ons bierfestival. Absolute aanrader!

Bron (tekst + foto) en meer info: http://www.marinopunk.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s