Hongerige magen hoeven niet te klagen

Terwijl we met de grootste zorg een aantal merkwaardige bieren voor jullie hebben geselecteerd, willen we ook aandacht besteden aan vast voedsel, onontbeerlijk om op een degelijke manier een ruime proefsessie te doorstaan.

Voor de grote honger zorgen we opnieuw voor barbecue.  Studentenclub Manu Juvanta helpt ons hier gelukkig bij.  Brochette, kippebout, hamburger of worst … de keuze is aan u!  En omdat we op een gezonde school leven, kunnen verse groenten niet ontbreken.

Bier en kaas zijn een ideale combinatie en zelfs meer geschikt dan de klassieker kaas & wijn. Het romige van de kaas bedekt de smaakpapillen met een film. Om die vrij te maken, heb je een licht zurige en liefst bittere drank nodig. Bier dus!  We serveren u Moinette Jeune en Moinette met Mout en Hop.  Beide kazen komen rechtstreeks van de kaasmakerij die verbonden is aan Brasserie Dupont, onze ‘brouwerij in de kijker’.

Ongetwijfeld zal je ook genieten van onze twee Leuvense specialiteiten.  Hiervoor trokken we naar culinaire Slagerij De Kapblok.  Pietermansworst met een Pietermanssausje en Leuvense Paté (het recept werd samen ontwikkeld met Jeroen Meus) met Rabarberchutney.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s