Maltus Faber

Wist je dat er in Italië smaakvolle ambachtelijke bieren worden gebrouwen?  Bier in Italië is populairder dan je denkt! Net als vorig jaar presenteren we enkele ‘parels van de Italiaanse biercultuur’. Dat dit verre van een loos begrip is, zal je ongetwijfeld proeven!

Op het Zythos Bier Festival -en eerder op het Villaggio della Birra– ontmoeten we Massimo Versaci.  Samen met zijn kompaan Fausto Marenco steekt hij hart en ziel in Maltus Faber.  Deze brouwerij in Genua start in 2005 als hobbybrouwproject. Als de passie groeit en de kwaliteit van de bieren steeds verbetert, gaat Maltus Faber al snel professioneel.

Wij presenteren met trots de Maltus Faber bieren Brune, Extra Brune en Triple.

Met speciale dank aan Massimo Versaci en Italiaans biergoeroe Lorenzo Dabove.

Advertenties
Getagged , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s