Zythos Bier Festival

Dit weekend vindt de 7de editie van het Zythos Bier Festival plaats in de Stadsfeestzaal van Sint-Niklaas.  Iedereen wordt hierbij uitgenodigd op deze hoogmis van het Belgisch speciaalbier waar je kan degusteren van enkele van de meer dan 280 bieren gebracht door 64 brouwerijen en bierfirma’s!  Ook studentenclub n.k. Vilvordia zal uiteraard zichtbaar aanwezig zijn, getooid in groen-geel-groene linten en gewapend met de nodige publiciteit voor het Vilvordia BierProefFestival.

Advertenties
Getagged ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s