Referenties

Reeds voor de vijftiende (!) keer laten we studenten en bierliefhebbers kennismaken met het rijke smakenpalet van onze biercultuur.  Reeds heel wat binnen- en buitenlandse bierliefhebbers vonden de weg naar onze biertempel in Vilvoorde en sinds vorig jaar in Jette.  Wat vonden zij van ons festival?  Hoe beleefden ze de unieke sfeer?  En welke bieren mochten ze ontdekken?

Op de nieuwe blogpagina ‘Referenties‘ kan je grasduinen in diverse artikels over het Vilvordia BierProefFestival.  Heb je het VBPF nog nooit bezocht? Laat je dan door deze artikels warm maken!  De gepubliceerde lijst is verre van volledig en zal verder worden aangevuld.  Links naar bijkomende artikels mag je doorsturen naar infoNOSPAM@vbpf.be.

Advertenties
Getagged

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s