Hornbeer

Wist je dat Denemarken sinds goed 10 jaar weer helemaal in de ban is van het bier?  De inspanningen van de Danske Ølentusiaster zijn daar niet vreemd aan.  Vorig jaar was Poul Højlund van hoevebrouwerij Duelund Bryglade uit Kjellerup maar wat fier dat hij bij ons zijn Knark III en Cowboy Den Grusomme mocht voorstellen (lees hier meer).  Dit jaar hebben we opnieuw twee parels van Deense bieren op het menu.

Het was me een hele eer toen ik op 17 november vorig jaar uitgenodigd werd op de receptie van EBCU (European Beer Consumers Union) in het Huis van de Europese Brouwers.  Daar kon ik samen met de andere genodigden o.a. kennismaken met de bieren van de Deense brouwerij Hornbeer. Niet alleen de kunstige etiketten vielen op, de smaken waren zo nodig nog aantrekkelijker! Twee Hornbeer-bieren in het bijzonder stonden sindsdien hoog op het verlanglijstje …

Alexander Vermeulen, die binnen het Praesidium van n.k. Vilvordia de functie van Schachtenmeester bekleedt en tevens de belangen behartigt van BELAS (Belgium Landscape Architecture Students), werd bereid gevonden om tijdens een reisje Denemarken een omweg naar de Hornbeer brouwerij in Kirke Hyllinge te maken.  Met enige trots presenteren wij dankzij Alexander de rechtstreekse imports Black Magic Woman en Oak Aged Cranberry Bastard. Niet te missen!

Advertenties
Getagged , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s