Facebook

Wist je dat je het Vilvordia BierProefFestival ook op Facebook kan terugvinden?  Meer dan 100 facebookgebruikers bevestigden reeds hun komst naar het festival!  Heb je ook een account?  Neem dan vlug een kijkje!  Bovendien lees je er zowel de nieuwste post op deze website als de meest recente post op Hier Stroomt het Bier.  Handig, niet?

En er is meer. In de rechterkolom van deze website (als deze kolom niet zichtbaar is, klik dan op de banner bovenaan de website) kan je je e-mailadres invullen.  Klik op ‘Schrijf me in!’ en krijg de nieuwe posts op deze website meteen in je mailbox gedropt.

Advertenties
Getagged

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s