Cantillon

Wist je dat de foto van de ketel die op onze affiches en strooibriefjes prijkt bij Brouwerij Cantillon genomen werd?  Bieren uit de brouwerij in de Gheudestraat in Anderlecht mogen dan ook niet ontbreken op ons festival.  We kozen voor jullie alvast Zwanze 2009 uit.  Terwijl de Zwanze 2008 verrijkt werd met rabarber, zijn het nu vlierbloesems die de lambik voorzien van een krachtig parfum. Een aanrader!

De foto werd overigens genomen tijdens de Brouwkwintessens, een degustatiewandeling doorheen de brouwerij, tevens levend museum, waarbij de eigen heerlijke bieren gecombineerd worden met de lekkerste hapjes, vaak bereid met diezelfde bieren.  Doorspekt van de nodige Brusselse zwanze uiteraard.  De volgende editie van de Brouwkwintessens vindt plaats op 24 april, dezelfde dag als ons festival! Waarom zou je beide evenementen niet combineren en er een onvergetelijk dagje van maken?

Meer info over de brouwkwintessens vind je hier!

Advertenties
Getagged , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s