Richement Bière

Afgelopen weekend werd er op ‘Richement Bière’ genoten van Franse en Waalse bieren.  Uit de ruime keuze brachten we twee Franse bieren uit La Douce France mee.  Uzelle Ambrée is een aangenaam lichtgerookt en fruitig biertje van de gloednieuwe La Brasserie des Trois-Frontières die pas begin dit jaar van start ging.  Nuissement, Bière Brune van Brasserie Du Der kon ons met haar vrij stevig gebrande karakter eveneens bekoren.

En reclame werd er ook gemaakt.  Hier poseert medereiziger Polle Plek van De Heikantse Bierliefhebbers met onze bevallige ‘flyergirl’ Gaëlle (ad interim), ‘weggeplukt’ aan de stand van het Luxemburgse Bofferding.

Aan de tijdelijke indiensttreding ging als vanzelfsprekend een doorgedreven opleiding vooraf!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s